Sunday, 23 September 2012

salam semua .hye ,
hai korang ..suda lama saya tak update blog nie .maklum lah saya nie sibuk je memanjang ,,kadang2 ada jugak niat nk update ,tapi tak sempat je ..hihi ..okok .. sekarang saya nak share story saya sekarang nie ..korang ingt lagi tak mr A ?yang saya tergila2 kan sangat tu ??msih ingt kan ?hmm ..sekarang saya dan mrA dh officially couple pada 26 julai yang lepas .hihi ..memang teruja sangat2 lah .saya memang tak sangka sangat2 yg dia akan melamar saya tyme tuu ,,saya ingatkan saya nie btepuk sebelah tangan .ternyata tidak sama sekali weii ..sekarang ,kami dh bersama2 dkat nk 2 bulan eyh ..saya harap hubungan kami akn berkekalan sampai bila2 ..saya takkan lepaskan dia sampai bilapun .saya dh sayang sangat kat dia .saya pun harap yang dia juga berperasaan begitu kt saya ..kami akn cuba untuk mengatasi masalah sama2 walau sesukar mana pun masalah itu ..k lah korang ..saya dh kehabisan ayat nie .nnti lah saya update g .. k lah salam ..bye ,,
saya <3 awak !!