Wednesday, 13 June 2012

aku suka mr.A !!

assalamualaikum semua follower areyin.. hye all ,,cam ner an cuti 2 minggu yg lepas ?best tak ?pada areyin ,cuti nie sgat memboringkn ..coz tiap2 hari areyin buat benda n perkara yg sama jee ..jemu areyin eyh ,.hmm ,,hidup areyin tyme cuti tuhh memang boleh diibaratkan roda yg berpusing2 dari ats ,pg balik ke bawah ,.,lebih kurang macm tu lah ..hihi ..^_^ .. ok2 ,,kali nie areyin serius nk luahkn something kt blog nie . ingt tak korang ,yg areyin pernah crita kt korang pasal budak lelaki yg areyin admire tuh ?ingt lagi ke tak nie ??kalo tak ingt ..nnti korang view lah post areyin yg tittle 'aku teruja sangat tuhh 'ok ok ?fine ..ok2 ,,back to my story ,.pada hari ahad lepas .kira2 pkul 2 pg mcm tu lah ,areyin tgah on9 .then beberapa minit lepas tuh mr.A on9 gak ,,tyme tuh areyin blom tdo lagi .coz kzen areyin tdo kt home areyin coz smbut birthdy die ,,lepas tu ,,areyin story lah pasal mr.A tu kt kzen areyin ,then kzen areyin ckap die kenal sgt dgan mr.A tau ,,die ckap yg mr.A tuu bkas classmate die kt mrsm tpi die pndh kt smk gedong sbb result pmr mr.A terukk ,,huhu ,,then kzen areyin ckp yg mr.A tuu bukan jenis yg suka layn perempuan sgt ,,so ..areyin kecewa la lepas tuu .ttpi kzen areyin ckap ,cuba lha kacau o tackle mr.A tuu ,,areyin ckp tak nk lha ..tkut nnti mr.a tk nk layn areyin pulak ,kang areyin frustated ,hihi ..then kzen areyin ckp cuba jer lah ,,mana tau ,,rezeki ,,hihi ,,then ,,areyin cent lah chat kt mr.A .areyin cent ldih kurang cmnie .."mornink ,,hye ,,tak tdur lagi ker ?"then bebrpa minit lpas tu ..mr.A reply it "lom lagi ,.tak ngntok sgt "..haha ,,areyin seronok sngt tau .tak sangka kan yg mr.A mahu reply chat areyin ,,hihi ..teruja sgt 2 feel tyme tuhh ..^_^ haha ,,then aryin chat an mr.A ..lama lah jugak kami chat ,,hihi ..byangkan dri pkul 2 pgi hingga pkul 6 pgi brulah areyin dapt tidur lena ..hihi ,,p berbaloi jugak lah dpt chat an mr.A ..tak sia2 lh usaha areyin tggu mr.A on9 selama nie ..hihi ,.,areyin juz kecewa yg mr.A ckp yg die tak der handphone .hurh ..frust areyin mehh ..p tak pe2 ..areyin fhm mr.A cm ner ..hihi ,mr.A juz tak berupaya nk layn fans mr.A yg berlambak tu ,,haha ,,ok2 ..then ,,areyin story lah kt bff areyin .then die ckap areyin untung lah yg mr.A tu mau layan areyin ,hihi ..tpi areyin tak nk brharap sgt lah ,,coz sys areyin ckp dgan areyin yg mr.A tu suka dgan kwn sys areyin ,,tu lah areyin rasa rendah diri lah ..areyin tau lah areyin tak secantik perempuan lain ,,huhu ,areyin nie biasa2 je ,,huhu ,,anywy ,tdi kan ,masa areyin onw blik skul ,,areyin trsrmpak dgan mr.A ..waaaaaahhhh ,,mlu lah ..mr.A tdi jalan seiring sebelah areyin ,,hihi ..dekat lah jugak kmi org tdi ,,hihi ,. pic yg kat ats tuu lbih kurang mcm areyin jugak lah ..hihi ,,k arh semua ,,areyin dh kehabisan idea nie ..nnti lah areyin update blog yg latest punye k ? assalamualaikum n tata .. ^_^

No comments:

Post a Comment