Wednesday, 13 June 2012

areyin sayang dengan bestfriend areyin .

assalamualikum semua ..hihi .. for my next blog ..areyin akan ceritakn tentang best friend areyin ..areyib ada 2 org bestfriend .yg satu tu nama ny khalidah o eiydah n sorang lagi nmanye nursyukriah o suki .nie pic mereka .yg sebelah ats tuh eiydah ,yg bawah tu confm lah suki .hihi .. cantik kan mereka nie dripada areyin kn ? haha ..cute kan ?hihi ..btw ..areyin SAYANG SGT2 kt diaorg nie tau ..kmi dh mcm adek beradik dh ..semua hal dishare sme2 ..p ada lh gak certain2 hal yg private tuh yg tak leh dicerita ,,ok2 ,.areyin nie nk cerita lah sal bff areyin yg name eiydah tu ,,areyin kagum sgt2 kt die tau ,,die seorang yg tabah ,tk mudah mgalah ,amanah ,kuat iman ,n byak lagi sifat2 yg baik dlm diri die ..smpaikn areyin rasa areyin nie budak kcil yg tak tau ape2 pasal hidup nie ..die byak bgi nasihat kt areyin .tpi nasiht yg baik2 jer lah ..budak nie ,die merupakn budak yg berpendirian teguh .kalau die buat sesuatu keptusan .die akn berusaha utk dptkan kputusan yg die inginkn ..tu lah yg mybbkn areyin suka kt die ..then ,, dulu .die nie ada pakwe tau .handsome betul .areyin tk nafikn areyin JELES kt die ,JELES sgt2 ,,p kini die dh break dh dgan budak tu ..die single now .so sesiapa yg nk tackle die ..tackle skang tau ,kang terlpas lak .haha ..ok2 .. nie pulak bff areyin yg nme suki tu ..nie memg areyin punya bff sgt lah coz kmi org memng kpala giler2 n kamcheng lah ,,haha .bez sgt fren an suki tau .die baik ,cute ,comel .cntik ,n die tembam tau .hihi ..haha . ok2 .suki byak ajar areyin tentang kehidupan tau ,n suki byak bgi tnjuk ajr kt areyin .areyin nie lemah dlm byak subjek tau ..terutamany FIZIK,KIMIA,ADDMATH, n BIOLOGI > adohh ..pening kpala areyin pkir subjek nie tau ,,areyin tkt sgt2 kalu SPM real nnti areyin failed .,OOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHH NNNNNNNNOOOOOOOOOO !!!! I WILL NEVER LET IT HAPPEN !!!! haha .ok2 ,,suki nie boleh dkategorikn sbgai playgirl tau ..so hati2 lah dgan die k ?haha .ptg tdi suki bru jerr break dgan couple suki ..hoho ..kesian areyin dgan suki tau ..tak sbar nk sklah sok .nk poret dgn suki sok .haha .. sooo .. conclusion ny :areyin syg sgt2 dgn diaorg tau ,,so ,..kalau korang skitkn hati mereka ..awas !!!! :PPP k arh ..pic kt bwh tu juz 4 fun only .k assalamualaikum .nk tdur nk skolah sok .nytez !!!!!!!! :)

No comments:

Post a Comment